Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازار سهام در آخرین روز معاملاتی این هفته خود در حالی انتظار از دست رفتن کانال ۱.۵ میلیون واحدی خود را تصور می‌کرد که با حمایت حقوقی‌های حامی سهام شاخص ساز این مرز روانی را همچنان حفظ کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، بازار سهام در آخرین روز کاری خود برای هفته جاری در حالی با فشار فروش کار خود را آغاز کرد که اغلب معامله گران انتظار از دست رفتن کانال ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون واحدی شاخص کل بورس و سقوط آن را انتظار داشتند با این همه در میانه بازار امروز صندوق‌های حامی بازار از جمله صندوق توسعه بازار و بازارگردان ها با حمایت تا محدوده صفر تابلو از سهم‌های شاخص ساز، یک تنه در مقابل فشار فروش معامله گران اغلب حقیقی ایستادند.

وجود ابهام‌های زیاد در حوزه سیاستگذاری پولی همچون نرخ سود بانکی در نیمه دوم امسال و همچنین اخبار برجامی در شرایطی که اقتصاد ایران همچنان با تورم لجام گسیخته از محل رشد نقدینگی و کسری بودجه دولت مواجه است باعث شده تا بازار سهام با همه جذابیت‌هایش برای معامله گران دستکم میان مدت هم بازاری پر ابهام و فرو رفته در سکون نا تمام باشد.

در گروه فراکاب ها نیز در آستانه برگزاری مجمع سالیانه سهامداران بورس انرژی تحت تأثیر اخباری همچون مجوز انتشار اوراق ظرفیت صرفه جویی برق در شورای عالی بورس، با صف خرید ناپایداری روبرو بود هرچند که با تداوم عرضه تدریجی بازارگردان در کنار فرصت فروش برای برخی سهامداران حقیقی، نتوانست در سقف کامل دامنه نوسان مثبت قیمتی خود را تثبیت کند.

در این سهم موضوع انتشار اوراق ظرفیت صرفه جویی برق در شرایطی زمزمه می‌شود که کشور با کسری تولید ۱۴ هزار مگاواتی برق در نیروگاه‌ها مواجه است و منطقاً برق مازادی برای مصرف کننده وجود ندارد که بخواهد آنرا در بورس عرضه کند.

در گروه حمل و نقلی‌ها نیز امروز انتشار گزارش سودآوری شرکت‌های تابعه " حکشتی" در کانون توجه معامله گران بود.همچنین گروه نیروگاهی و تک سهم‌های غذایی و ساختمانی در حجم‌های محدود محل تحرک معامله گران کوتاه مدت نگر برای نوسانگیری قرار گرفت. در نهایت "شستا" نیز با حمایت حقوقی و بازارگردان در محدوده صفر تابلو رِنج شد هر چند که حجم معاملات این سهم تعریفی ندارد.

به گزارش ایران اکونومیست، امروز چهارشنبه ۸ تیر ماه ۱۴۰۱ شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران با کاهش ۷۱۶ واحدی به یک میلیون و ۵۱۳ هزار واحد رسید. شاخص کل هم وزن اما با افزایش ۳۸۸ واحدی عدد ۴۲۱ هزار و ۴۸۱ واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص بازار اول اما در حالی با ۱۰۴۶ واحد کاهش به رقم یک میلیون و ۱۴۴ هزار واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با ۱۷۹ واحد افزایش، به عدد ۲میلیون و ۹۳۸ هزار واحد رضایت داد.

در بورس تهران امروز ۶ میلیارد و ۲۲۸ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله در ۳۵۴ هزار و ۲۰۵ نوبت داد و ستد شد که ارزشی بالغ بر ۳ هزار و ۸۸۵ میلیارد تومان را در برداشت.

در فرابورس نیز شاخص کل این بازار با ۲۷ واحد کاهش به رقم ۲۰ هزار و ۴۱۱ واحد دست یافت. در این بازار، طی روز جاری ۴ میلیارد و ۳۱ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله به ارزش بیش از ۴ هزار و ۴۰ میلیارد تومان معامله شد.

اصلی ترین نمادهای تأثیر گذار بر رشد امروز شاخص کل بورس تهران به ترتیب نمادهای "بفجر" با ۴۸۳و احد، "وغدیر" با ۴۳۷ واحد و "مبین" با ۴۱۴ واحد افزایش بودند در مقابل اما نمادهای معاملاتی "شپنا" با ۶۲۵ واحد، "فارس" با ۴۹۵ واحد و "نوری" با ۲۹۱ واحد کاهش، بالاترین تأثیر منفی بر روی شاخص کل بورس تهران را به خود اختصاص دادند.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: بورس ، بازار سهام ، شستا ، بورس انرژی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بورس بازار سهام شستا بورس انرژی معامله گران بازار سهام بورس تهران شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۲۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!

به گزارش خبرآنلاین ،در پایان معاملات چهارمین روز هفته، دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای با افت ۰.۵۴ درصدی، معادل ۱۲ هزار و ۲۲۶ واحد از ارتفاع این شاخص، در سطح دو میلیون و ۲۶۸ هزار واحدی قرار گرفت.

تجارت نیوز در خبری نوشت:کاهش ارتفاع نماگر اصلی تالار شیشه‌ای در حالی اتفاق افتاد که شاخص هم‌وزن به‌عنوان نشان‌دهنده روند عمومی قیمت شرکت‌های کوچک و متوسط، عملکردی موازی به ثبت رساند. شاخص هم‌وزن نیز با افت ۰.۸ درصدی (معادل ۶ هزار و ۳۲۱ واحد) تا پله ۷۵۰ هزار و ۸۰۴ واحدی پایین رفت.

معاملات بورس تهران در آینه آمار و ارقام

تابلو بورس اوراق بهادار تهران، ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی) را در روز سه‌شنبه، دو هزار و ۸۷۵ میلیارد تومان نشان می‌داد. گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات چهارمین روز هفته را نیز ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون برگه سهم نشان می‌دهد.

کارشناسان معتقدند هرچه حجم معاملات در محدوده‌های فعلی شاخص کل، سطوح بالاتری را لمس کند، چشم‌انداز روشن‌تری از موج تازه شاخص کل در ذهن سهامداران ترسیم می‌شود. چراکه ورود سهامداران تازه‌نفس، راه صعود را هموارتر می‌کند.

همچنین بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی در این روز حکایت از خروج سرمایه آنها از بازار سهام دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه حقیقی در پایان معاملات روز سه شنبه بورس، خبر از خروج ۲۳۷ میلیارد تومانی پول حقیقی از سهام، حق تقدم می‌دهد.

پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

شاید اگر دنبال بهترین کلمه برای توصیف معاملات بازار سرمایه در دومین هفته اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ بگردید، فرسایشی و خسته‌کننده کلمات متناسبی برای این مقصود به شمار رود. در همین حین، معاملات بازارهای طلا و ارز جان دوباره‌ای گرفته است.

ربع‌سکه برای اولین بار از هفته گذشته بالاتر از سطح ۱۵ میلیون تومانی قرار گرفت. از سوی دیگر نیز پس از اصلاح تندوتیز دلار تا محدوده ۶۰ هزار تومانی، اهالی این بازار شاهد برگشت قیمت هستند. این موضوع در کنار عملکرد ضعیف نماگرهای بازار سهام، تالار شیشه‌ای را در رقابت بازدهی هفتگی در جایگاه‌ آخر قرار داده است.

سرمایه‌گذاران و سهامداران انتظار دارند اوضاع معاملات با اصلاح بند س ماده ۶ قانون بودجه بهبود پیدا کند. همچنین محرک دیگری که بازار را تحت تاثیر قرار خواهد داد تعیین تکلیف وضعیت دلار نیماست. در صورتی که گپ میان دلار نیما و آزاد کاهش یابد، یا حداقل در مسیر کاهش قرار گیرد، تمایل سرمایه‌گذاران نسبت به خرید سهام افزایش خواهد یافت.

در حال حاضر، بدون مشخص شدن ابهاماتی که در ذهن سهامداران راجع به سقف مالیات و وضعیت دلار نیما وجود دارد، نمی‌توان انتظار متحول شدن وضعیت بازار را در روز پایانی هفته داشت.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901504

دیگر خبرها

  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!